Η Ταχύτητα της Εμπιστοσύνης: Εισαγωγή

Εμπιστοσύνη: Η κρίσιμη δεξιότητα του σήμερα που μπορεί να μάθει ο καθένας.

Υπάρχει ένα νέο ‘νόμισμα’ που τροφοδοτεί τις επιχειρήσεις – η εμπιστοσύνη.

Το ζωτικό στοιχείο στον σημερινό συνδεδεμένο, συνεργατικό κόσμο είναι η εμπιστοσύνη. Όπως κάθε άλλη μορφή πειθαρχίας, η δημιουργία εμπιστοσύνης είναι μια ικανότητα που μαθαίνεται και με τις αρχές που θέτει ο Stephen M.R. Covey στο best-seller του The Speed of Trust, ο οργανισμός μπορεί να αποφύγει τις αργές, χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες που έχουν δημιουργηθεί, λόγω της δυσπιστίας, και να αρχίσει να επιταχύνει τη λειτουργία και να φτάσει γρηγορότερα στο τελικό αποτέλεσμα, κινούμενος με την ταχύτητα της εμπιστοσύνης.

Αντικαταστήστε την καχυποψία με την παραγωγικότητα και την αβεβαιότητα με την ευημερία μέσω της εμπιστοσύνης.

Με υψηλή εμπιστοσύνη, η επικοινωνία, η δημιουργικότητα και η δέσμευση βελτιώνονται. Η παραγωγικότητα επιταχύνεται και το κόστος μειώνεται, καθώς η προσοχή ανακατευθύνεται προς τους στόχους, αντί της καχυποψίας και της απογοήτευσης.

Στο πρόγραμμα Εισαγωγή στην Ταχύτητα της Εμπιστοσύνης, τα άτομα μαθαίνουν να χρησιμοποιούν το πλαίσιο, τη γλώσσα και τις συμπεριφορές που οδηγούν σε ομάδες και οργανισμούς υψηλής εμπιστοσύνης.

Υποκριτική Κουλτούρα

Πληροφορίες Σχετικά με το Πρόγραμμα

Η λύση

Στο πρόγραμμα Εισαγωγή στην Ταχύτητα της Εμπιστοσύνης, οι συμμετέχοντες εντοπίζουν και αντιμετωπίζουν τα “κενά εμπιστοσύνης” που μπορεί να υπάρχουν στην προσωπική τους αξιοπιστία και στις επαγγελματικές τους σχέσεις. Χρησιμοποιώντας “πραγματικές εργασιακές” καταστάσεις στη συνάντηση εργασίας, οι συμμετέχοντες:

 • Εξασκούν στις 13 Συμπεριφορές Υψηλής Εμπιστοσύνης για την ανάπτυξη, την αποκατάσταση και τη διεύρυνση της εμπιστοσύνης.
 • Δημιουργούν ένα Πλάνο Ενεργειών Εμπιστοσύνης για να αναπτύξουν την προσωπική αξιοπιστία και επιρροή.
 • Προσπαθούν να επικοινωνήσουν με διαφάνεια, σεβασμό και αμεσότητα.
 • Προσδιορίζουν πως θα μπορούσαν να διευρύνουν την εμπιστοσύνη στον κατάλληλο βαθμό με τους συναδέλφους.
 • Βελτιώνουν την επίδοσή τους όσον αφορά την τήρηση των δεσμεύσεων μέσω μιας Διαδικασίας Υπευθυνότητας μεταξύ Συνεργατών.

 

Τι να Περιμένετε

Το Θέμα της Εμπιστοσύνης

 • Δημιουργήστε τη δική σας υπόθεση για την εμπιστοσύνη, προσδιορίζοντας τον αντίκτυπο των ‘Φόρων Εμπιστοσύνης’ και των ‘Μερισμάτων Εμπιστοσύνης’ στα έργα που είναι σε εξέλιξη.

 

Εμπιστοσύνη στον Εαυτό

 • Προβάλλετε την εμπιστοσύνη μέσα από τον χαρακτήρα και την ικανότητα σας και αναλάβετε την ευθύνη για την ανάπτυξη της προσωπικής σας αξιοπιστίας.

 

Εμπιστοσύνη στις Σχέσεις

 • Αντικαταστήστε τις υποκριτικές συμπεριφορές με τις 13 Συμπεριφορές Υψηλής Εμπιστοσύνης για να αναπτύξετε, να αποκαταστήσετε και να διευρύνετε την εμπιστοσύνη σε καίριες σχέσεις.

 

Το Αποτέλεσμα

Το πρόγραμμα Εισαγωγή στην Ταχύτητα της Εμπιστοσύνης δίνει στους συμμετέχοντες την ικανότητα να καλλιεργούν την εμπιστοσύνη και να επιταχύνουν την ταχύτητα με την οποία την αναπτύσσουν στις σχέσεις με πελάτες και συνεργάτες. Ανακαλύψτε πως η εμπιστοσύνη αποτελεί βασικό συστατικό για κάθε επιτυχημένο οργανισμό υψηλής απόδοσης.

 

Το Σετ του Εκπαιδευτικού Υλικού περιλαμβάνει:

 • Οδηγό Συμμετεχόντων
 • Κάρτες Εφαρμογής της Ταχύτητας της Εμπιστοσύνης
 • Εφαρμογή Speed of Trust Digital Coach
 • Πλάνο Ενεργειών Εμπιστοσύνης (TAP)

Δωρεάν Οδηγός

7 Ways to Build Trust Between You and Your Team

A toolkit for leaders at all levels.

Register for an Event

Leading at the Speed of Trust Webcast

Join #1 bestselling author Stephen M. R. Covey and learn more about the principles to intentionally build trust.

Πως να Φέρετε το Περιεχόμενο της FranklinCovey στον Οργανισμό σας

Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνεται στο FranklσinCovey All Access Pass®. Αυτή η συνδρομητική υπηρεσία παρέχει στον οργανισμό σας απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό που προσφέρουμε, όποτε το χρειάζεστε και όπου κι αν βρίσκεστε.

Live-Online

Δυναμική εκπαίδευση και ανάπτυξη, που διατίθεται διαδικτυακά από οποιαδήποτε τοποθεσία.

Ζωντανά σε Αίθουσα

Expert education and development delivered face-to-face.

On Demand

Περιεχόμενο που διατίθεται στους ανθρώπους σας όπου κι αν βρίσκονται, οποιαδήποτε στιγμή.

Ιστορίες των Πελατών μας

Frito-Lay

Αναπτύσσουμε την Εμπιστοσύνη για να Ξεπεράσουμε τις Προσδοκίες

Instead of falling victim to a financial disaster, Frito-Lay exceeded expectations. Economic recession, inflation, and unpredictable weather conditions caused massive price increases in Frito-Lay’s supply chain. They had to move quickly to change their business model. The Speed of Trust® had prepared them with a new perspective and skill set to manage through these unpredictable times.

Η Πόλη του Provo

Μετασχηματισμός της Κουλτούρας Μέσω της Εμπιστοσύνης

The City of Provo was experiencing tremendous growth and an influx in business and investments. See how they transform their culture and keep the positive momentum going with The Speed of Trust®.

Client Spotlight – Automotive Industry

Φτάνοντας Γρηγορότερα στην Αριστεία

Ένας οργανισμός από τον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας που ήδη σημειώνει υψηλή απόδοση, επιθυμεί να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες των ανθρώπων του. Ο Διευθύνων Σύμβουλος λέει ότι, με τη βοήθεια του All Access Pass® της FranklinCovey, η ομάδα είναι αφοσιωμένη στην αριστεία και προετοιμασμένη για ένα μέλλον εντεινόμενου ανταγωνισμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας. Ζητήστε ένα Demo

Newsletter(Required)