Το Μεγαλείο Ξεκινά από Εδώ

Μεταμορφώνουμε οργανισμούς αναπτύσσοντας εξαιρετικούς ηγέτες, ομάδες και κουλτούρες που φέρνουν αποτελέσματα.

Δωρεάν Οδηγός

6 Ways to Help Your Team Handle Stress During Times of Change

Δωρεάν Οδηγός

Manage Your Time Like A Pro: 7 Tips for Doing What Matters Most

Δωρεάν Οδηγός

6 Ways to Help Your Organization Be More Inclusive

Δωρεάν Οδηγός

Turn Average Employees Into High Performers

Webcast Icon

Παρακολουθήστε Επόμενα Webcast

Δείτε τη συλλογή των δωρεάν διαδικτυακά Webcast που παρουσιάζονται από ειδικούς παγκόσμιας κλάσης. Θα μάθετε πως να διαχειριστείτε καίριες επιχειρηματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο οργανισμός σας προκειμένου να πετύχετε πρωτοποριακά αποτελέσματα.

Παρακολουθήστε Τώρα

Είναι εύκολο να συνεργαστείτε μαζί μας.

160+

Χώρες όπου βρίσκεται η FranklinCovey

35+

Χρόνια κορυφαία εταιρεία στον τομέα ανάπτυξης ηγεσίας

5,000+

Σχολεία Leader In Me σε πάνω από 50 χώρες

15,000+

Έργα πελατών ανά χρόνο

Δωρεάν Οδηγός

6 Key Communication Techniques to Build Trust and Inspire Your Team

Δωρεάν Οδηγός

80/20 Activity Analyzer

Δωρεάν Οδηγός

100+ Questions for Better 1-on-1s

Live-Online Event

Create and Inspire Trust in Your School District

Η Προσέγγισή μας

Η μοναδική προσέγγιση μας ξεκινά με τις διαχρονικές αρχές ανθρώπινης αποτελεσματικότητας. Συνεργαστείτε μαζί μας για να εξοπλίσετε κάθε άτομο στον οργανισμό με τη νοοτροπία, τις δεξιότητες και τα εργαλεία που χρειάζεται, ώστε να φτάσουν όλοι μαζί σε νέα επίπεδα απόδοσης και να πετύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ιστορίες των Πελατών μας

PepsiCo Food

Ανάπτυξη Ηγετών με Ενσυναίσθηση σε Όλο τον Οργανισμό

Η PepsiCo Foods North America ήθελε να προσφέρει στα στελέχη μία εκπαίδευση για την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων, όπου το περιεχόμενο θα προσφέρεται σταδιακά μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα. Επιλέγοντας περιεχόμενο από το All Access Pass® της FranklinCovey, ξεκίνησε το πρόγραμμα CORE Leadership με στόχο οι ηγέτες να αναπτύξουν ενσυναίσθηση σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού.

Vibe Group

Εκπαίδευση και Ανάπτυξη σε Ευρεία Κλίμακα

Η Vibe Group είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία συμβούλων με εξειδικευμένο προσωπικό στον κλάδο της πληροφορικής. Ενώ ξεκίνησε με τους δύο ιδρυτές το 2011, αναπτύχθηκε γρήγορα και σήμερα απασχολεί 300+ εργαζομένους και 1.000 εξωτερικούς συνεργάτες. Δείτε πως συνεργάστηκαν με τη FranklinCovey για να αναβαθμίσουν το πρόγραμμα εκπαίδευσης και ανάπτυξής της εταιρείας, ώστε να υποστηριχθεί αυτή η ταχεία ανάπτυξη.

Jefferson Community & Technical College

The Days of Being Marginally Successful Are Gone

See how Jefferson Community & Technical College used The 4 Disciplines of Execution® to empower all employees to play a role in student success. Everyone was encouraged to be intentional about their goals to increase the number of credentials awarded to students.

Marriott

Επιτυγχάνοντας τα Υψηλότερα Αποτελέσματα Όλων των Εποχών

Λίγοι κλάδοι πλήττονται τόσο σφοδρά όσο αυτός των ξενοδοχείων σε τόσο ασταθείς καιρούς. Δείτε πως το ανθρώπινο δυναμικό της αλυσίδας Marriott εστιάζει και επηρεάζει τους πιο σημαντικούς δείκτες μέτρησης, ακόμη και όταν υπάρχει έντονη αβεβαιότητα στο περιβάλλον.

Μάθετε για το All Access Pass της FranklinCovey

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο παγκοσμίου κλάσης της FranklinCovey, όποτε και όπου το χρειάζεστε – σε συνδυασμό με τους ανθρώπους και την τεχνολογία που χρειάζεστε για να καθοδηγήσετε και να μετρήσετε την πρόοδο.

Μάθετε Περισσότερα