Αναπτύξτε Εμπιστοσύνη

Αναπτύξτε ηγέτες που καλλιεργούν και διατηρούν την εμπιστοσύνη σε ολόκληρο τον οργανισμό.

Αναπτύξτε Εμπιστοσύνη στον Οργανισμό

Η εμπιστοσύνη αποτελεί βασικό συστατικό μιας υγιούς κουλτούρας, και η ηγετική ομάδα παίζει κρίσιμο ρόλο στην οικοδόμηση της εμπιστοσύνης αυτής. Οι καλοί ηγέτες δείχνουν το δρόμο για την ανάπτυξη μιας κουλτούρας υψηλής εμπιστοσύνης, μέσα από την συμπεριφορά τους στο χώρο εργασίας και την προσέγγισή τους στην ανάπτυξη σχέσεων.

Όταν οι άνθρωποι νοιώθουν ότι υπάρχει σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με την ηγεσία του οργανισμού, η απόδοση βελτιώνεται σημαντικά. Ενεργοποιούνται και συμμετέχουν περισσότερο, συνεργάζονται καλύτερα με τους συναδέλφους τους, εργάζονται πιο αποτελεσματικά, αναπτύσσουν πιο δημιουργικές λύσεις και επιτυγχάνουν βιώσιμα αποτελέσματα.

Τα καλά νέα είναι ότι η εμπιστοσύνη δεν είναι ένα έμφυτο χαρακτηριστικό, αλλά μια δεξιότητα που ο καθένας μπορεί να μάθει. Το περιεχόμενο της FranklinCovey που υποστηρίζεται σε έρευνες, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι και η καινοτόμος τεχνολογία θα παρακινήσουν τα ηγετικά στελέχη να καλλιεργήσουν την εμπιστοσύνη και να ανταποκριθούν τόσο οι ίδιοι, όσο και ο οργανισμός, σε υψηλά πρότυπα.

Σημαντικές Δεξιότητες για τη Ανάπτυξη Εμπιστοσύνης

Οι εξαιρετικοί ηγέτες αναπτύσσουν εμπιστοσύνη μέσα από την ακεραιότητα, την ενσυναίσθηση και την ακρόαση.

Λειτουργώντας με Ακεραιότητα

Ενεργεί με έντιμο και ηθικά υπεύθυνο τρόπο.

Ανάπτυξη Σχέσεων

Προσπαθεί να κατανοήσει τους στόχους, τις προτεραιότητες, τα ενδιαφέροντα και τις προοπτικές των συναδέλφων.

Free Toolkit

7 Ways to Build Trust Between You and Your Team

A toolkit for leaders at all levels.

Δωρεάν Webcast

Leading at the Speed of Trust®

Explore the research-validated language, framework, and process for creating a high-trust organizational culture.

Ιστορίες των Πελατών μας

Frito-Lay

Αναπτύσσουμε την Εμπιστοσύνη για να Ξεπεράσουμε τις Προσδοκίες

Η οικονομική ύφεση, ο πληθωρισμός και οι απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες προκάλεσαν τεράστιες αυξήσεις τιμών στην αλυσίδα εφοδιασμού της Frito-Lay. Έπρεπε να κινηθούν γρήγορα για να αλλάξουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο. Το Speed of Trust® τους είχε προετοιμάσει, δίνοντας μια νέα προοπτική και ένα σύνολο δεξιοτήτων για τη διαχείριση σε απρόβλεπτους καιρούς.

Η Πόλη του Provo

Μετασχηματισμός της Κουλτούρας Μέσω της Εμπιστοσύνης

Η πόλη του Πρόβο βίωνε τεράστια ανάπτυξη και μεγάλη εισροή επιχειρήσεων και επενδύσεων. Δείτε πως μεταμόρφωσαν την κουλτούρα τους και πως διατήρησαν τη δυναμική τους με το πρόγραμμα The Speed of Trust®.

Client Spotlight: Αυτοκινητοβιομηχανία

Φτάνοντας Γρηγορότερα στην Αριστεία

Ένας οργανισμός από τον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας που ήδη σημειώνει υψηλή απόδοση, επιθυμεί να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες των ανθρώπων του. Ο Διευθύνων Σύμβουλος λέει ότι, με τη βοήθεια του All Access Pass® της FranklinCovey, η ομάδα είναι αφοσιωμένη στην αριστεία και προετοιμασμένη για ένα μέλλον εντεινόμενου ανταγωνισμού.

Η Δύναμη του Ταξιδιού

Η αλλαγή συμπεριφοράς που διαρκεί στο χρόνο πηγάζει εκ των έσω. Το ποιος είναι ένας άνθρωπος και πως βλέπει τα πράγματα επηρεάζει το πως εμπλέκει και καθοδηγεί τους άλλους. Τα Impact Journeys συνδυάζουν το αποκλειστικό περιεχόμενο της FranklinCovey, την συμμετοχή εξειδικευμένων συμβούλων και τεχνολογία αιχμής για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αλλάξουν τόσο τη νοοτροπία, όσο και τη συμπεριφορά τους.

Δείτε ενδεικτικά μέρος ενός Impact Journey παρακάτω.

Χτίζοντας Υψηλή Εμπιστοσύνη ως Ηγέτης

 • 01 Live-Online

  Ηγεσία με την Ταχύτητα της Εμπιστοσύνης

  Αναπτύξτε εμπιστοσύνη για να βεβαιωθείτε ότι τα μέλη της ομάδας θα ενεργοποιηθούν και θα συμμετέχουν. Αυτό το πρόγραμμα θα μεταμορφώσει την ομάδα, ώστε να συνεργάζεται πιο αποτελεσματικά, να λειτουργεί ταχύτερα και να επιτυγχάνει βιώσιμα αποτελέσματα.

  Διάρκεια: 2 ημέρες

 • 02 Microlearning

  Εργαλείο: Χτίζοντας τη Φήμη του Ηγέτη

  Ως ηγέτες, χρειάζεται να επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη και διατήρηση της προσωπικής σας αξιοπιστίας. Τα μέλη της ομάδας ενός ηγέτη χωρίς αξιοπιστία δεν θα είναι πρόθυμα να τον ακολουθήσουν, θα έχουν χαμηλή απόδοση και θα είναι αδιάφορα.

  Διάρκεια: 15 λεπτά

 • 03 Microlearning

  Εξηγήστε τις Προθέσεις πίσω από τις Ενέργειές σας στους Άμεσους Υφισταμένους σας

  Τα μέλη της ομάδας σας μπορεί να μη συμφωνούν πάντα με το σκεπτικό σας, αλλά τουλάχιστον θα γνωρίζουν γιατί ενεργείτε με τον τρόπο που ενεργείτε.

  Διάρκεια: 10 λεπτά

 • 04 InSights

  Βελτιωθείτε: Διευρύνετε την Εμπιστοσύνη

  Η διεύρυνση της εμπιστοσύνης μπορεί να εμπλέξει τα μέλη της ομάδας σε επίπεδο συναισθηματικό (καρδιά) και πνευματικό (μυαλό).

  Διάρκεια: 10 λεπτά

 • 05 Excelerators

  Συνήθεια 4: Σκέψου Κερδίζω-Κερδίζεις

  Δεσμευτείτε να επιδιώκετε το αμοιβαίο όφελος και όχι τον ανταγωνισμό, σε κάθε αλληλεπίδραση με τους άλλους.

  Διάρκεια: 30-60 λεπτά

Αναπτύξτε και διατηρήστε την εμπιστοσύνη στην ηγεσία.

Ζητήστε ένα Demo

Newsletter(Required)