Δημιουργήστε ένα Σύστημα Υλοποίησης

Αναπτύξτε ηγετικά στελέχη που μπορούν να μεταφράσουν τη στρατηγική σε ουσιαστική δράση και να προάγουν την επιχείρηση.

Αναπτύξτε Ηγέτες που Βοηθούν την Ομάδα να Υλοποιεί τους Στόχους με Συνέπειαv

Οι εξαιρετικοί ηγέτες δεν συγκεντρώνουν απλώς τις ομάδες τους γύρω από τις βασικές επιχειρηματικές στρατηγικές – υπερέχουν επίσης στο να μετατρέπουν τις στρατηγικές αυτές σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης. Ενώ πολλοί ηγέτες έχουν το χάρισμα να βλέπουν τη συνολική εικόνα, κάποιοι δυσκολεύονται να μεταφράσουν ένα όραμα σε επαναλαμβανόμενα συστήματα υλοποίησης.

Το κλειδί για τη συνεπή υλοποίηση της στρατηγικής είναι η διαδικασία. Οι ηγέτες χρειάζεται να θέτουν σαφείς προσδοκίες απόδοσης που καθορίζουν ποιες δραστηριότητες και συμπεριφορές είναι επιθυμητές και ποιες δημιουργούν οργανωτικό κίνδυνο. Χρειάζεται να καθορίσουν δείκτες υπευθυνότητας που βοηθούν τις ομάδες τους να καταγράψουν την πρόοδο και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους. Αυτό συμβαίνει όταν επενδύουν στα κατάλληλα εργαλεία, πόρους και πλαίσια, ώστε η ομάδα τους να μπορεί να παραδώσει έργο υψηλής ποιότητας εντός χρονοδιαγράμματος.

Αναπτύσσοντας τις δεξιότητες υλοποίησης των ηγετών, βοηθάτε τον οργανισμό σας να μεταβεί από τις σπουδαίες ιδέες σε σπουδαία αποτελέσματα. Το περιεχόμενο της FranklinCovey που στηρίζεται σε αρχές και το αποδεδειγμένο σύστημα υλοποίησης θα παρακινήσει τους ηγέτες να καθορίσουν τους στόχους και τη δομή που χρειάζονται οι ομάδες τους για να υλοποιήσουν την στρατηγική του οργανισμού.

Καίριες Δεξιότητες Υλοποίησης για τους Ηγέτες

Οι ηγέτες μπορούν να πετύχουν διαρκή αποτελέσματα μετατρέποντας μία γενική στρατηγική σε συγκεκριμένους στόχους και αναπτύσσοντας διαδικασίες, υπευθυνότητα και κίνητρα που βοηθούν τους ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους αυτούς.

Θέτοντας Ομαδικούς Στόχους

Μεταφράζει τη στρατηγική του οργανισμού σε ρεαλιστικούς, αλλά δύσκολους στόχους, τόσο για την ομάδα, όσο και για κάθε άτομο μεμονωμένα.

Επιτυγχάνοντας τους Στόχους της Ομάδας

Καθορίζει κίνητρα και δείκτες μέτρησης για να ενθαρρύνει την ομάδα να πετύχει τους σημαντικούς στόχους.

Δωρεάν Οδηγός

4 Steps to Refine and Execute Your Team Goals

Use this guide to bring laser focus and clarity to your goals.

Δωρεάν Webcast

The 4 Disciplines of Execution®: Execute Your Must-Win Strategies

Learn how to close your execution gaps by focusing on the highest priority work and driving behavioral change.

Ιστορίες των Πελατών μας

Whirlpool

Αύξηση της Απόδοσης των Πωλήσεων σε Ευρεία Κλίμακα

Η Whirlpool αναζητούσε μια αποδεδειγμένα αποτελεσματική διαδικασία για να αυξήσει την παραγωγικότητα των στελεχών του τμήματος πωλήσεων. Δείτε πως Οι 4 Προδιαγραφές της Υλοποίησης τους βοήθησαν να εστιάσουν στις πωλήσεις και σε στοχευμένες δράσεις, πετυχαίνοντας $5,7εκατ. μόνο μέσα στις πρώτες 90 ημέρες.

Alamo Colleges

Ενθάρρυνση των Μαθητών να Παραμείνουν Στοχοπροσηλωμένοι

Τα Κολέγια Alamo ήταν επικεντρωμένα στο να διατηρήσουν τις εγγραφές των φοιτητών στο κολέγιο και να παραμείνουν αφοσιωμένοι στην εκπαιδευτική τους πορεία. Δείτε πως πέτυχαν αύξηση 17% στον αριθμό των πτυχίων και πιστοποιητικών που απέκτησαν οι φοιτητές μέσα σε μόλις 8 μήνες, ξεπερνώντας σημαντικά τον αρχικό τους στόχο.

Dekalb Medical Center

Βελτίωση του Δείκτη Ικανοποίησης των Ασθενών

Το Ιατρικό Κέντρο Dekalb χρησιμοποίησε τις 4 Προδιαγραφές της Υλοποίησης για να επιτύχει πρωτοποριακά αποτελέσματα στο δείκτη ικανοποίησης των ασθενών. Δείτε πως κατάφεραν να περάσουν από την 3η εκατοστιαία θέση της χώρας στην 99η.

Marriott

Επιτυγχάνοντας τα Υψηλότερα Αποτελέσματα Όλων των Εποχών

Λίγοι κλάδοι πλήττονται τόσο σφοδρά όσο αυτός των ξενοδοχείων σε τόσο ασταθείς καιρούς. Δείτε πως το ανθρώπινο δυναμικό της αλυσίδας Marriott εστιάζει και επηρεάζει τους πιο σημαντικούς δείκτες μέτρησης, ακόμη και όταν υπάρχει έντονη αβεβαιότητα στο περιβάλλον.

Η Δύναμη του Ταξιδιού

Η αλλαγή συμπεριφοράς που διαρκεί στο χρόνο πηγάζει εκ των έσω. Το ποιος είναι ένας άνθρωπος και πως βλέπει τα πράγματα επηρεάζει το πως εμπλέκει και καθοδηγεί τους άλλους. Τα Impact Journeys συνδυάζουν το αποκλειστικό περιεχόμενο της FranklinCovey, την συμμετοχή εξειδικευμένων συμβούλων και τεχνολογία αιχμής για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αλλάξουν τόσο τη νοοτροπία, όσο και τη συμπεριφορά τους.

Δείτε ενδεικτικά μέρος ενός Impact Journey παρακάτω.

Ευθυγράμμιση των Ομάδων και των Διαδικασιών με στόχο την Επιτυχία

 • 01 Excelerators

  Ευθυγραμμίστε τα 6 Κατάλληλα Συστήματα

  Για να ανταποκριθούν στις ανάγκες ενός νέου περιβάλλοντος, οι ηγέτες χρειάζεται να καθορίσουν πως θα υλοποιούν την στρατηγική με συνέπεια, ευθυγραμμίζοντας έξι βασικά συστήματα: Ανθρώπους, Αποφάσεις, Πόρους, Δομή, Ανταμοιβές και Διαδικασίες.

  Διάρκεια: 30-60 λεπτά

 • 02 Microlearning

  Διαχείριση της Βελτίωσης Διαδικασιών από μια Στρατηγική Αλλαγή

  Βοηθήστε τους διευθυντές να μάθουν να βελτιώνουν τις διαδικασίες όταν ανταποκρίνονται σε μια στρατηγική αλλαγή της εταιρείας.

  Διάρκεια: 20 λεπτά

 • 03 Microlearning

  Πως να Καθοδηγήσετε την Ομάδα για την Επιδίωξη ενός Στόχου

  Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να βοηθήσετε την ομάδα σας να έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχει το στόχο της, ανεξάρτητα από τα εμπόδια που προκύπτουν.

  Διάρκεια: 15 λεπτά

 • 04 InSights

  Να Δοθεί Ένας Αγώνας

  Δείτε αυτό το βίντεο για την καινοτομία: πως γεννιέται μέσα από τον αγώνα, πως είμαστε όλοι καινοτόμοι και πως οι ευκαιρίες για καινοτομία βρίσκονται παντού γύρω μας.

  Διάρκεια: 15 λεπτά

 • 05 Whitepaper

  Υλοποίηση κάτω από Συνθήκες Αβεβαιότητας και Πολυπλοκότητας

  Ο Chris McChesney, συγγραφέας best-seller και ειδικός σε θέματα υλοποίησης της στρατηγικής, περιγράφει πως οι 4 Προδιαγραφές της Υλοποίησης μπορούν να βοηθήσουν τους ηγέτες να οδηγήσουν σε αποτελέσματα, ακόμη και σε καιρούς αβεβαιότητας και ασάφειας.

  Διάρκεια: 30 λεπτά

Αναπτύξτε ηγέτες που βοηθούν την ομάδα τους να υλοποιεί αποτελεσματικά τη στρατηγική.

Ζητήστε ένα Demo

Newsletter(Required)