Επικοινωνία και Συνεργασία

Βοηθήστε τα ηγετικά στελέχη να επικοινωνούν ξεκάθαρα ιδέες και να συνεργάζονται αποτελεσματικά με τις ομάδες τους.

Βελτιώστε την Αποτελεσματικότητα των Ηγετών Μέσω Καλύτερης Επικοινωνίας και Συνεργασίας

Όταν σκέφτεστε τους ηγέτες με τους οποίους συνεργάζεστε πιο αποτελεσματικά, ποια χαρακτηριστικά σας έρχονται στο μυαλό; Οι δυνατές επικοινωνιακές δεξιότητες και η συνεργατική προσέγγιση είναι πιθανότατα στην κορυφή της λίστας σας. Για τους ηγέτες, η επικοινωνία και η συνεργασία δεν είναι στοιχεία που απλά είναι καλό να έχουν. Αυτές οι δεξιότητες είναι κρίσιμες για την ευημερία των επιμέρους ομάδων, αλλά και του οργανισμού σας συνολικά.

Οι αποτελεσματικοί ηγέτες γνωρίζουν πως να μοιράζονται με σαφήνεια τις ιδέες τους, να δίνουν πρακτική ανατροφοδότηση και να παρέχουν το συναφείς πληροφορίες για να τραβήξουν το ενδιαφέρον των συμμέτοχων. Καταλαβαίνουν πως να μεταφράσουν ένα όραμα σε συγκεκριμένους στόχους, πλάνα και αποτελέσματα. Ακόμα, δεν αποφεύγουν να κάνουν δύσκολες συζητήσεις με τους συναδέλφους τους ή τους άμεσους υφισταμένους τους, όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Ακόμη και οι έμπειροι ηγέτες μπορούν να ωφεληθούν από πρόσθετη καθοδήγηση για να βελτιώσουν τις ηγετικές τους δεξιότητες στην επικοινωνία και τη συνεργασία. Το περιεχόμενο της FranklinCovey που βασίζεται σε αρχές, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι και η καινοτόμος τεχνολογία θα προσφέρουν τους ηγέτες σας τους πόρους και τις γνώσεις που χρειάζονται για να γίνουν εξαιρετικά αποτελεσματικοί στην επικοινωνία, ικανοί διαμεσολαβητές και στρατηγικοί διαχειριστές έργων.

Σημαντικές Δεξιότητες Επικοινωνίας και Συνεργασίας

Οι εξαιρετικοί ηγέτες ξέρουν πως να περάσουν το μήνυμα όποιο και αν είναι το μέσο, να ανταποκριθούν σε δύσκολες συζητήσεις με συνεργάτες και να στήσουν ένα πετυχημένο έργο.

Γραπτός λόγος

Γράφει ξεκάθαρα, συγκεκριμένα και εστιάζοντας στον αναγνώστη

Παρουσίαση

Επικοινωνεί αποτελεσματικά όταν τοποθετείται δημόσια

Δύσκολες Συζητήσεις

Ξεκινάει προνοητικά και διαχειρίζεται τις δύσκολες συζητήσεις

Διαχείριση Έργων

Θέτει ξεκάθαρα τους στόχους του έργου και τις προσδοκίες από αυτό, δημιουργώντας σταθερό περιβάλλον υπευθυνότητας

Δωρεάν Οδηγός

10 Phrases Leaders Use to Build Trust With Team Members

Build a culture of trust with a shared vocabulary of simple, powerful phrases to express gratitude, offer compassion, and provide support.

Δωρεάν Webcast

Everyone Deserves a Great Manager: The 6 Critical Practices for Leading a Team™

Learn the 6 critical practices leaders need to build an engaged, high-performing team.

Η Δύναμη του Ταξιδιού

Η αλλαγή συμπεριφοράς που διαρκεί στο χρόνο πηγάζει εκ των έσω. Το ποιος είναι ένας άνθρωπος και πως βλέπει τα πράγματα επηρεάζει το πως εμπλέκει και καθοδηγεί τους άλλους. Τα Impact Journeys συνδυάζουν το αποκλειστικό περιεχόμενο της FranklinCovey, την συμμετοχή εξειδικευμένων συμβούλων και τεχνολογία αιχμής για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αλλάξουν τόσο τη νοοτροπία, όσο και τη συμπεριφορά τους.

Δείτε ενδεικτικά μέρος ενός Impact Journey παρακάτω.

Συνεργασία για τη Βελτίωση των Αποτελεσμάτων

 • 01 Live-Online

  Οι 7 Συνήθειες των Εξαιρετικά Αποτελεσματικών Ανθρώπων: Signature Edition 4.0

  Το μονοπάτι προς τη βιώσιμη και διαρκή επιτυχία είναι προσβάσιμο όταν τα άτομα μπορούν να ηγηθούν αποτελεσματικά του εαυτού τους, να επηρεάσουν, να εμπλακούν και να συνεργαστούν με άλλους, να βελτιώνουν και να ανανεώνουν συνεχώς τις ικανότητές τους.

  Διάρκεια: 2-3 ημέρες

 • 02 Microlearning

  Καλύτερη Συνεργασία και Παραγωγή Ιδεών – Μαθήματα για τους Μάνατζερ από το Αυτοσχεδιαστικό Θέατρο

  Τι μπορούν να μάθουν οι μάνατζερ από τους κωμικούς του αυτοσχεδιασμού που επινοούν σκετς τη στιγμή της παράστασης; Πολύ περισσότερα απ’ ό,τι φαντάζεστε.

  Διάρκεια: 5 λεπτά

 • 03 InSights

  Ο Δρόμος προς τη Συνέργεια: Ομάδα

  Η συνέργεια είναι ο καλύτερος τρόπος για την επίλυση προβλημάτων, τη λήψη αποφάσεων, τη διαπραγμάτευση λύσεων και την καινοτομία, επειδή βασίζεται στις ιδέες και τις ενέργειες πολλών ανθρώπων. 

  Διάρκεια: 15 λεπτά

 • 04 Excelerators

  Εμπιστοσύνη στις Σχέσεις

  Δημιουργήστε εμπιστοσύνη με την ομάδα σας και βελτιώστε τα επιχειρηματικά αποτελέσματα. Μάθετε πως να επιλύετε συγκρούσεις, να ενδυναμώνετε τους άλλους, να βελτιώνετε τις επαγγελματικές σχέσεις και να αυξάνετε την ταχύτητα διείσδυσης στην αγορά, και όλα αυτά ταυτόχρονα! 

  Διάρκεια: 30-60 λεπτά

 • 05 InSights

  Συναναστροφή

  Για να συνδεθείτε ουσιαστικά με τους άλλους χρειάζεται να τον/την προσέχουμε και να είμαστε παρόντες. Η συναναστροφή με άλλους ανθρώπους επηρεάζει καθοριστικά την προσωπική παραγωγικότητα.

  Διάρκεια: 15 λεπτά

Βοηθήστε τον οργανισμό σας να αναπτύξει συνεργάσιμους, αποτελεσματικούς ηγέτες.

Ζητήστε ένα Demo

Newsletter(Required)